Через негоду на Прикарпатті можливі вимкнення світла

Новини, Суспільство

На території Івано-Франківської області вночі були сильні грози з градом та шквалистим вітром. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Прикарпаттяобленерго.АТ «Прикарпаттяобленерго» просить із розумінням поставитись до ймовірних аварійних вимкнень через негоду.

Впродовж 24 червня також прогнозують хмарну погоду з сильним дощем та градом.

Такі погодні умови можуть стати причиною обривів проводів та вимкнень.

“Якщо за вашою адресою зникне електропостачання, просимо не обривати телефонні лінії кол-центру. Як правило, в компанії знають про кожне знеструмлення”, – наголошують в дописі.
Інформацію про орієнтовний час відновлення електропостачання можна отримати на стартовій сторінці сайту під кнопкою «Немає світла» за посиланням або в меню чат-боту обленерго у Viber, де також можна залишити заявку про відсутність електропостачання.
“Будьте обережними поруч з електрообладнанням!”, – кажуть електрики.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.