В Косові представили нових виконувачів обов’язків начальника та заступника відділу поліції (фото)

Новини, Суспільство

Представив нових керівників особовому складу начальник ГУНП в Івано- Франківській області Сергій Безпалько.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

Обов’язки начальника Косівського районного відділу поліції тимчасово виконуватиме начальник Управління карного розшуку ГУНП в Івано-Франківській області полковник поліції Роман Чекмарьов.

Також представили нового заступника начальника Косівського РВП з превентивної діяльності. Обов’язки покладені на заступника начальника Управління – начальника відділу дільничних офіцерів поліції управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області полковника поліції Василя Хомина.

3 18 scaled

В Косівському райвідділі поліції триває службове розслідування, попередні керівники відсторонені від виконання службових обов’язків.

Очільник Нацполіції призначив комісію з перевірки діяльності всього відділу поліції.

4 12 scaled

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.