Діри наскрізь: окупанти заявили про обстріл Чонгарського моста (відео)

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

Окупанти заявляють про обстріл моста на адміністративному кордоні між Херсонською областю та Кримом поблизу Чонгара.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на колаборанта і гауляйтера окупованої Херсонщини Володимира Сальдо, маріонетковий глава окупованого Росією Криму Сергія Аксьонова, російський Telegram-канал Baza.

Аксьонов повідомив, що “вночі було завдано удару по Чонгарському мосту”.

@gudzinskiyrost♬ Comedy Music

Сальдо заявив, що, “за попередньою оцінкою, використовувалися англійські ракети Storm Shadow”. Крім того, Сальдо розмістив фото Чонгарського моста.

 
 
 

Російський канал Baza зазначив, що кілька мостів на кордоні Криму та Херсонської області (зокрема Чонгарський міст) пошкоджені нібито внаслідок обстрілу з боку України.

Пізніше Сальдо опублікував відео з пошкодженого моста, він заявив, що нібито удар по мосту “на перебігу спецоперації жодним чином не позначиться”, а до Криму “є інші сухопутні шляхи”, “довші за часом, але є”.

 

Він також додав, що окупанти вже нібито “вживають заходів до ліквідації пошкоджень мостових переходів”.

Радник Аксьонова Олег Крючков додав, що у зв’язку з пошкодженням Чонгарського мосту транспортні потоки переорієнтували на пункти пропуску Армянськ і Перекоп.

 
Зокрема, рейсові автобуси, які раніше їздили через пункт пропуску Джанкой, поїдуть через Армянськ. А організовані транспортні колони вантажівок направили на пункт пропуску Перекоп.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.