Сили оборони мали успіх та закріплюються на двох напрямках – Генштаб

Війна, Новини, Політика

Сили оборони мали частковий успіх та закріплюються на двох напрямках: Рівнопіль – Старомайорське Донецької області та Білогорівка – Діброва Луганської та Донецької областей.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Генштаб ЗСУ.

“На напрямку Рівнопіль – Старомайорське, мали частковий успіх, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби. Ворог застосовує резерви, намагається відновити втрачене положення. При цьому зазнає великих втрат.

На Лиманському напрямку Сили оборони України вели наступальні дії у напрямку Білогорівка – Діброва, мали частковий успіх, закріплюються на досягнутих рубежах”.

Генштаб повідомляє, що Сили оборони продовжують ведуть наступальну операцію на Мелітопольському,  Бердянському та Лиманському напрямку.

 

Водночас, за даними УП серед військових, що працюють на Лиманському напрямку, ситуація там складніша, ніж ідеться в офіційному зведенні. Сили оборони втрачають позиції в лісі під Кремінною.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.