Шойгу пообіцяв Путіну до кінця червня зробити “резервну армію”

Новини, Політика, Суспільство

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу, доповідаючи президенту РФ Володимиру Путіна, заявив, що до кінця червня буде сформована резервна армія, яка отримає тисячі одиниць техніки.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на російське пропагандистське агентство “РИА Новости“, яке цитує Шойгу із засідання російського Радбезу.

 “Формуємо резерви у складі армійського корпусу, армії, плюс до цього п’ять полків 20-ї армії танкової. Там іде все планово. Фактично до кінця червня ми завершимо формування резервної армії і там найближчим часом завершимо формування армійського корпусу”.

 Також Шойгу розповів, що ця “резервна армія” отримає більше 3700 одиниць техніки.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.