Зі швидкістю слимачка. Королевську оголосили в розшук (відео+документ)

Війна, Новини, Політика

Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук народну депутатку від забороненої “ОПЗЖ” Наталю Королевську.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на базу розшуку МВС.

Дії Королевської кваліфікуються за ч.1 ст.366-2 ККУ (в редакції закону №1074-ІХ від 04.12.2020) – умисне внесення завідомо недостовірних відомостей до декларації.

@gudzinskiyrost #королевская #королевська #путін #залужний🥰❤️ #перемога #запорожье🇺🇦 #сергей_горечев #українапонадусе💙💛🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #луганська_область #кубань #кантрнаступ #киев #набу ♬ Memes Nature Vibes – Ry2k Shanum

 

Повідомляється, що Королевська зникла 22 лютого 2023 року.

Що було раніше:

  • 17 лютого НАБУ та САП повідомили про підозру народній депутатці від забороненої “ОПЗЖ” Наталі Королевській через те, що нардепка не вказала у декларації майно в Росії та землю на Київщині на понад 4 мільйони гривень.
  • За даними УП, Королевська разом із чоловіком-нардепом Юрієм Солодом проживала в Дубаї в Address Beach Resort.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.