В Україні ліквідували російського генерала Горячева – росЗМІ (відео)

Війна, Новини, Політика

Російські пропагандисти заявили про нібито ліквідацію в Україні начальника штабу 35-ї загальновійськової армії ЗС РФ генерал-майора Сергія Горячева. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Meduza, офіцера ЗСУ Анатолія Штефана у Facebook.

Підтвердження цієї інформації немає. Міністерство оборони Росії смерть свого генерала також не коментувало.

Окупанти стверджують, що Горячов, який очолював штаб 35-ї загальновійськової армії РФ, загинув унаслідок ракетної атаки.

@gudzinskiyrost #горячев #запорижжя🇺🇦 #запорожье🇺🇦 #зсу #всусила🇺🇦 #залужний🥰❤️ #перемога🇺🇦 #пропаганда #українапонадусе💙💛🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #зеленський #бахмут #перемога #пригожин #генерал_рф ♬ Воланд

Пропагандисти заявляють, що це трапилося 12 червня на Запорізькому напрямку, де тривають інтенсивні бої.

Офіцер ЗСУ повідомив в ніч на 13 червня, що воїни ЗСУ “відмінусували” Горячева та ще ряд старших офіцерів штабу 35-ї загальновійськової армії РФ.

Горячов очолював російський контингент у Придністров’ї, командував військовою базою в Таджикистані, а також навчальним центром у Хабаровську.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.