На Франківщині рятувальники за допомогою безпілотника розшукали чоловіка, який заблукав у лісі

Війна, Новини, Політика

12 червня о 23:40 до Служби порятунку поступило повідомлення від чоловіка про те, що його родич в обідню пору вирушив до лісу в селі Посіч Лисецької ТГ Івано-Франківського району і наданий час не повернувся, зв’язок з ним відсутній, потрібна допомога рятувальників.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.
Пошуки чоловіка тривали всю ніч, зранку з допомогою безпілотного літального апарату вдалося встановити координати перебування чоловіка, а вже о 09:20 рятувальники знайшли чоловіка 1969 р.н. та в задовільному стані супроводили до населеного пункту, де передали родичам.
Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучено рятувальників пошуково-рятувального відділення міста Івано-Франківськ, кінологічне відділення, мобільно-оперативну групу 1 ДПРЗ.
Всього залучено від ГУ ДСНС України в області 11 осіб особового складу, 3 одиниці техніки, 4 собаки, 1 БпЛА.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.