За тиждень на COVID-19 захворіли 40 прикарпатців. Де можна щепитись від недуги?

Здоров'я, Новини, Суспільство
В Івано-Франківській області впродовж тижня зареєстровано 40 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртці.

Також за тиждень в області:

  • одужало – 102
  • летальних випадків – 0

За весь час пандемії в області захворіло – 201 305, зокрема:

  • дітей – 13 546
  • медичних працівників – 4 441
  • одужало – 197 426
  • летальних випадків – 3 703

У сучасних реаліях, коли дотримання дистанції чи носіння засобів індивідуального захисту для українців відійшли на другий план, важливою залишається вакцинація проти COVID. Так, якщо є можливість безпечно дістатися до місця, де роблять щеплення, українцям радять не відкладати це.

Наразі щеплення від COVID-19 можна отримати тільки в медичних установах. Зокрема, у чотирьох івано-франківських поліклініках та в 121 пункті щеплення, які діють у медичних закладах Прикарпаття. Крім того, також працюють 33 мобільні бригади.

Як повідомили Фіртці, в Івано-Франківській області вакцини проти COVID-19 є в достатній кількості у всіх поліклініках. Однак, прикарпатцям нагадують, що перед візитом необхідно обов’язково уточнити час роботи пунктів вакцинації та наявність потрібної вакцини.

З переліком пунктів вакцинації, що працюють на Прикарпатті, можна ознайомитись за посиланням.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.