Жіноча команда, у складі якої є прикарпатка, виборола “срібло” на чемпіонаті Європи зі спортивної ходьби

Новини, Суспільство

Срібну нагороду виборола жіноча команда України у складі: Людмили Оляновської, Олени Собчук, Ганни Шевчук (Івано-Франківська область) і Софії Криловецької, яка дебютувала серед дорослих на змаганнях європейського рівня. Спортсменки змагалися на дистанції 20 км у командному заліку.

“Людмила Оляновська фінішувала четвертою. Олена Собчук одразу за нею, Ганна Шевчук була 16, а Софія Криловецька – 41”, — йдеться у дописі.

Серед спортсменів збірної України у чемпіонаті брали участь прикарпатці Валерій ЛітанюкЮлія Луцька та Ганна Шевчук.

Що відомо про Ганну Шевчук

Прикарпатка Ганна Шевчук увійшла у тридцятку кращих зі спортивної ходьби на XXXII літніх Олімпійських іграх 2020 у Токіо. Вона виступила на Олімпійських іграх у спортивній ходьбі на 20 км. Спортсменка посіла 27 місце. Загалом змагалися 58 легкоатлеток.

Спортивною ходьбою Ганна Шевчук займається з 2009 року.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.