У РФ приземлився перший за чотири роки прямий авіарейс із Грузії (фото)

Новини, Політика

У російському аеропорту “Внуково” в суботу приземлився перший прямий авіарейс із Тбілісі, запущений після чотирьох років.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланнням на Європейську правду.

Рейс до Москви обслуговує грузинська авіакомпанія Georgian Airways. За словами пропагандистів, рейс був заповнений на 80%. На відміну від дня напередодні, коли в Тбілісі з Москви прилетів рейс компанії “Азимут”, ажіотажу в тбіліському аеропорту не було.

Водночас вночі офіс Georgian Airways у Тбілісі закидали яйцями, а на вечір суботи біля парламенту заявлена акція протесту через пряме авіасполучення з Росією, зазначає портал “Новости-Грузия”.

 

Авіакомпанія раніше виступила з емоційною заявою, закликавши прибрати від неї “брудні руки”, назвавши противників зближення з Росією і прямого авіасполучення “комічними нікчемами”, а себе – патріотами Грузії.

Нагадаємо, 10 травня президент РФ Владімір Путін скасував візовий режим для громадян Грузії і водночас зняв заборону на польоти російських авіакомпаній до Грузії.

За останні дні Грузія дозволила трьом авіакомпаніям виконувати прямі авіарейси до РФ, зокрема й тим, що обслуговували польоти до анексованого Криму.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.