“3000” за могилу, десятину голові”: трунар розповів про свої стосунки з владою (відео)

Війна, Кримінал, погода, Суспільство

Складний час, війна, руйнування, бідність, безробіття, невинно вбиті люди та наші захисники. Поки одні воюють, волонтерять та допомагають збройним силам інші у тилу підточують корупцією Україну з середини.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Ми чули з вами про різні схеми як не чисті на руку чиновники наживаються на бідах українців, але про те, що кореспондентам газети Голос ІФ розповів трунар з Богородчанського кладовища взагалі виходить за рамки добра і зла. Так один із трунарів перебуваючи на підпитку розповів, що бере за викопану могилу 3000 гривень оплати, десяту ж частину він очевидно за «ДАХ» віддає посадовцю з Богородчанської ТГ.

Редакція не знає на скільки слова трунара відповідають дійсності, нехай цим та іншими фактами корупції займаються правоохоронці.

Трунар легко розповів журналістам про свої робітничі справи та стосунки з владою, а от відкрити таємницю де він купує неякісного «зеленого змія» не захотів. Очевидно корупціонери приходять і йдуть, а от крапка з оковитою це на довго, майже «святе».

Якщо ж вам відомі подібні факти у Богородчанській ОТГ чи інших населених пунктах напишіть про це у своїх коментарях або електронну пошту редакції газети Голос ІФ.

Подробиці у сюжеті  Голос ІФ:

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.