Шахраї ошукали прикарпатців на 56 тисяч гривень

Кримінал, Новини

Покупки в інтернеті та псевдо банківські працівники: поліцейські застерігають прикарпатців не довіряти незнайомцям.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ГУ НП в Івано-Франківській області.

До співробітників Коломийської поліції звернувся житель району із заявою про вчинене щодо нього шахрайства. Чоловік втратив майже 12 тисяч гривень, намагаючись придбати мотоблок.

Як з’ясувалося, потерпілий на одному із сайтів знайшов оголошення про продаж мотоблоку. Зв’язався з продавцем та після попередньої домовленості з ним, потерпілий перерахував на банківський рахунок незнайомця обумовлену суму за товар. Проте продавець не відправив замовлення та перестав виходити на зв’язок.

Ще однією жертвою аферистів стала від такого роду злочину й мешканка Івано-Франківська. Заявниця переказала близько 15 тисяч гривень за купівлю мобільного телефон.

А від банківських шахраїв потерпіла мешканка Рожнятівської ТГ. До жінки зателефонувала особа, яка представилась працівником служби безпеки банку. Незнайомець повідомив, що її картковий рахунок заблокований. є

Для розблокування необхідно повідомити смс, яке надійшло на телефон. Заявниця виконала усі «поради» незнайомця і, як наслідок, втратила 29 тисяч гривень.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.