Майже рік боєць вважався безвісти зниклим. На Івано-Франківщині поховають захисника із Запоріжжя Олега Бережного

Війна, Новини, Політика

У селі Виспа поховають військовослужбовця із Запоріжжя Олега Бережного. Майже рік боєць вважався безвісти зниклим. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланнням на Рогатинську громаду.

“У 2005 році чоловіка призвали на строкову службу. Згодом здобув професію зварника. Проживав у Запоріжжі, працював за фахом на заводі”, — йдеться у повідомленні.

20 квітня 2022 Олега Бережного призвали до лав ЗСУ. Солдат виконував обов’язки старшого кухаря взводу забезпечення гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону військової частини А 7014.

17 травня 2022 року російські військові завдали ракетного удару по селищі Десна на Чернігівщині. З того часу зв’язок з Олегом Бережним припинився.

“Немає інформації, отже є маленька надія”, — говорили рідним знайомі. Тож вони чекали й не полишали пошуків. Минув майже рік і днями мати — Марія Удович отримала результат ДНК, який підтвердив неминуче – її сина більше немає”.

Поховають військовослужбовця на батьківщині матері — у селі Виспа Рогатинської громади.

У загиблого захисника залишилась дружина Анна та малолітні сини.

Редакція Голос ІФ висловлює щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу непоправної втрати. Світла пам’ять Героям України!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.