Зеленський попросив Залужного відправити тилових воєнкомів на фронт

Війна, Новини, Суспільство

Тилових воєнкомів із центрів комплектацій будуть відправляти на фронт, а на їхні місця ставитимуть бійців, які отримали порання.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на міністра оборони Олексія Резнікова, якого цитує Укрінформ

“Є одна із простих рекомендацій президента України. Він дав серйозну рекомендацію главкому Валерію Залежному – переважну більшість воєнкомів, які давно сидять (у центрах комплектацій – ред) відправляти як військовослужбовців на лінію фронту.

А скеровувати на їх місце військовослужбовців, які отримали поранення, які знають, у тому числі, як правильно проводити роботу з реалізації мобілізаційних потреб”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.