Одна людина загинула, п’ятеро травмувались. Поліція оприлюднила подробиці масштабної аварії в Хотіні (фото)

Кримінал, Новини

Дорожньо-транспортна пригода сталась у Калуші. У результаті зіткнення мотоцикла та двох автомобілів одна людина померла в лікарні, ще п’ятьох — доставлено до медичного закладу.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію Івано-Франківщини.

Автопригода трапилась 27 квітня близько 19:40. На автодорозі державного значення Н-10 «Стрий — Чернівці — Мамалига» 36-річний мешканець Дубівської територіальної громади, керуючи мотоциклом «Kawasaki», здійснював маневр обгону на заокругленій ділянці дороги.

Водій виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Seat Ibiza».

У результаті, іномарка виїхала на зустрічну смугу руху та зіткнулась з іншим автомобілем «Toyota Camry». Останнім керував житель Новицької громади, 1988 року народження.

В результаті аварії до медзакладу доставлено водія та пасажира мотоцикла, керманича та пасажира «Seat Ibiza» та водія і пасажира автомобіля «Toyota Camry».

36-річна водійка «Seat Ibiza» від отриманих травм померла в лікарні.

Керманичів перевірено на стан сп’яніння, вони тверезі, йдеться в офіційному повідомленні.

За фактом автопригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.