Втрачаємо найкращих: на війні загинули четверо військовослужбовців з Івано-Франківської громади

Війна, Новини, Суспільство

Івано-Франківська територіальна громада продовжує зазнавати втрат — на війні гинуть відважні захисники та захисниці.

Про це під час відеозвернення повідомив міський голова Руслан Марцінків, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

«Наша громада і далі втрачає іванофранківців. Днями попрощались з Олександром Кісельовим та Михайлом Яковівом. Захисників поховали на Алеї героїв у селі Чукалівка. Бійця Тараса Іванишина поховали на кладовищі у селі Микитинці.

Також знаємо про ще чотирьох наших захисників, які загинули в російсько-українській війні. Завтра (22 квітня — ред.) відбудуться прощання.

Про похорони повідомлятиму на своїй сторінці: коли будуть відправи, панахида.

На жаль, втрачаємо найкращих. Але, незважаючи ні на що, віримо в силу молитви», — поділився Марцінків.

Нагадаємо, щоб вшанувати пам’ять загиблих, героям та героїням відкривають анотаційні дошки. Зокрема, найчастіше такі дошки ставлять у школах, оскільки це своєю чергою виховує та нагадує дітям їхню історію.

«Вкрай важливо увіковічити пам’ять про героїв також за допомогою таких дощок, у книжках, відкритих уроках та відповідних матеріалах.

Звісно, нам хотілось би, щоб цих дощок не було, щоб всі повернулися живі та здорові. Але маємо увіковічнити цю пам’ять для громади, насамперед. Для рідних є могила.

Тому ми цю роботу здійснюємо. Вона непроста, але дуже важлива», — пояснив мер.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.