Прикарпатка Оксана Лівач виборола срібло на чемпіонаті Європи з боротьби

Новини, Суспільство

У четвер, 20 квітня борчиня з Прикарпаття Оксана Лівач здобула срібну медаль на чемпіонаті Європи, який проходив у Загребі.

Про це повідомили в Асоціації спортивної боротьби України,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Оксана Лівач – віце-чемпіонка Європи!!! Вітаємо спортменку, тренерський штаб та команду Асоціації спортивної боротьби України. Тримаємо спортивний фронт та прославляємо нашу країну на світовій арені. Вся борцівська спільнота вдячна Збройним Силам України, за можливість тренуватися та приймати участь у змаганнях”, – написали в Асоціації.

У сутичці за золото (вагова категорія до 50 кг) Лівач поступилася колишній українській борчині Марії Стадник, яка нині виступає за Азербайджан. Прикарпатка зазнала поразки з рахунком 4:9.

Лівач Оксана  (нар. 14 травня 1997, Долина, Івано-Франківська область) — українська борчиня вільного стилю, призерка чемпіонату світу (2018), чемпіонка Європи (2019).

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.