На Дністровському водосховищі вилучено понад пів кілометра незаконних знарядь лову (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство
Державна екологічна інспекція Карпатського округу впродовж минулого тижня провела на території Дністровського водосховища заходи, спрямовані на недопущення та виявлення фактів браконьєрства в рамках операції «Нерест».
Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Державну екологічну інспекцію Карпатського округу.
За виявлені порушення до адміністративної відповідальності згідно ч.3 ст.85 КУпАП притягнуто 4 особи на загальну суму 0,408 тис. грн. Крім того, в межах с. Кормань Дністровського району Чернівецької області вилучено 8 безгосподарських заборонених знарядь лову (ставні капронові сітки) загальною протяжністю 560 м. Складено акт про вилучення, всі живі водні біоресурси випущені в природне середовище існування.
Інспекція черговий раз звертається до громадян бути відповідальним та дотримуватися усіх вимог природоохоронного законодавства в період весняно-літньої заборони вилову водних біоресурсів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.