На колінах зі сльозами: у Рогатині попрощалися із полеглим Героєм Віталієм Дерев’янком (фото)

Війна, Новини, Суспільство
Захисник загинув 12 квітня на Донеччині.
Сьогодні, родина загиблого та вся Рогатинщина востаннє зустріла захисника на центральній площі, про це це інформують на сторінці громади, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галку.
Розвідник-навідник розвідувального відділення розвідувального взводу батальйону морської піхоти військової частини А0216 загинув під час виконання бойового завдання 12 квітня 2023 року поблизу населеного пункту Новобахмутівка Покровського району Донецької області.
Віталій Дерев’янко народився 27 лютого 1996 року у м.П’ятихатки Дніпропетровської області. Відтак його сім’я проживала у м.Бурштині (з 1998 р.) та с.Конюшки Рогатинської громади (з 2006 р. до цього часу).
У 2011 році Захисник закінчив Конюшківську загальноосвітню школу І-ІІІ ст. Згодом здобув професію агента з організації туризму, адміністратора в Бурштинському торговельно-економічному коледжі Київського національного торговельно-економічного університету.
29 червня 2022 року Віталій Дерев’янко був призваний у зв’язку з мобілізацією. Матрос розвідувального відділення виконував бойові завдання у гарячих точках Сходу. Двічі проходив навчання в Англії, щоб досконало виконувати, покладену на нього місію захисту України.
У молодого воїна залишились батьки, двоє братів, сестра та кохана дівчина.
Церемонія поховання проходитиме у четвер, 20 квітня, о 12:00 год у рідній домівці Віталія Дерев’янка розпочнеться прощання та чин похорону.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.