Очільниця Прикарпаття повідомила, чи відмінять на час свят комендантську годину

Війна, Новини, Суспільство

Цього року ми знову відзначатимемо Воскресіння Христове в умовах воєнного стану. А отже, й з дотриманням усіх вимог. Це, зокрема, стосується комендантської години.

Про це повідомила голова ОВА Світлана Онищук, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ, з посиланням на Бліц-інфо.

“Нагадаю, що відповідно до рішення Ради оборони області комендантська година на Прикарпатті триває з 00:00 до 5:00 ранку. Протягом цього часу не можна перебувати на вулиці та у громадських місцях без спеціальних перепусток і документів, що посвідчують особу. Для кожного з нас Великдень – це час молитви до Господа у храмах та церквах нашого краю. Щоб богослужіння пройшли із дотриманням усіх безпекових заходів, ми поспілкувалися із представниками релігійних конфесій області. Вкотре звертаюся до всіх прикарпатців: подбайте про свою безпеку. Не ігноруйте повітряних тривог, дотримуйтесь правил комендантської години, адже для ворога немає нічого святого”,- каже очільниця області.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.