НАБУ проводить обшуки в Харківській ОВА

Кримінал, Суспільство

Національне антикорупційне бюро України 5 квітня проводить обшуки у підрозділах Харківської обласної військової адміністрації.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу Харківської ОВА, пресслужбу НАБУ.

“Сьогодні Національне антикорупційне бюро України дійсно здійснює слідчі дії в деяких структурних підрозділах Харківської обласної військової адміністрації. Зокрема, у керівництва Апарату ХОВА та в Департаменті агропромислового розвитку”.

У Харківській ОВА запевнили, що всебічно співпрацюють з НАБУ, надають детективам усі запитувані документи та необхідну інформацію.

У НАБУ підтвердили, що за процесуального керівництва прокурорів САП детективи проводять обшуки у Харківській військово-цивільній адміністрації. Слідчі дії санкціоновані і здійснюються відповідно до законодавства, як наголошують в НАБУ.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.