“Захищав свій Донбас”. В Івано-Франківській громаді поховають прикордонника Олега Осадчого з Донеччини

Війна, Новини, Політика

У боях за Бахмут загинув сержант Олег Осадчий. Військовослужбовець родом з Краматорська Донецької області, проте ховатимуть його на Алеї героїв у Чукалівці Івано-Франківської громади. Адже в Івано-Франківську знайшла прихисток родина воїна під час повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку парафії Христа Царя.

Олег Осадчий проживав у Краматорську Донецької області та був вірянином місцевої римсько-католицької парафії Зіслання Святого Духа.

“Попри складне дитинство, адже залишився сиротою в 11-тирічному віці, він був доброю і шляхетною людиною. Після знайомства з дружиною Людмилою почав відвідувати костел, де вони й обвінчалися. У шлюбі прожили 21 рік та дали життя двом синам: Владиславу й Артему”, — йдеться у дописі.

З 11 жовтня 2016 року Олег Осадчий пішов добровольцем до лав 54 бригади ЗСУ, як казав: “Захищати свій Донбас”. На момент повномасштабного вторгнення РФ служив в 11 прикордонному загоні в Краматорську. Дружина і сини виїхали до Івано-Франківська.

Військовослужбовець Олег Осадчий загинув 15 березня 2023 року в боях за Бахмут. Йому було 47 років.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.