Зеленський приїхав під Бахмут і нагородив його оборонців (відео+фото)

Відео-новини, Війна, Політика

Президент Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військових на Бахмутському напрямку під час робочої поїздки в Донецьку область 22 березня.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленського у TelegramОфіс президента

“Донеччина. Передові позиції українських військових на Бахмутському напрямку.
Маю честь сьогодні бути тут і нагородити наших героїв. Потиснути руку і подякувати за захист суверенітету нашої держави”.

Повідомляється, що президент заслухав доповіді про оперативну ситуацію та перебіг бойових дій на ділянці фронту.

 

Зеленський поспілкувався з військовими, подякував їм за захист України та вручив державні нагороди.

 

 

З 24 лютого 2022 року Вергун бере участь у протистоянні збройній агресії Росії. Він безпосередньо керував протитанковими розрахунками під час звільнення міста Тростянець на Сумщині,  брав участь у стримуванні противника на Ізюмському напрямку. Підрозділи під керівництвом та за особистої участі Вергуна знищили велику кількість ворожої техніки.

Присутні також вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих оборонців.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.