Підпалила клієнтку під час масажу: франківку засудили за ненавмисне вбивство

Кримінал, Новини, Суспільство

Івано-Франківський міський суд 10 березня виніс вирок масажистці, яка з необережності вбила клієнтку.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на KУРС.

Як йдеться у вироку, приватна підприємниця орендувала кабінет для надання послуг з лікувального масажу. У травні минулого року обвинувачена робила вакуумний масаж жінці із використанням скляних банок, вогню та спиртовмісних речовин. Масажистка з необережності розлила спирт на оголене тіло клієнтки і він загорівся від відкритого джерела вогню.

Потерпілу з численними опіками (30% поверхні тіла) доставили в обласну клінічну лікарню, але врятувати її не вдалося.

Підприємниця визнала у суді вину та зазначила, що компенсувала рідним моральну шкоду.

Суд визнав її винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 119 КК України (вбивство, вчинене через необережність), та призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. На підставі ст. 75 КК України її звільнили від відбування, встановивши іспитовий строк один рік.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.