Супутник показав масштабні руйнування Бахмута (фото)

Війна, Новини, Політика

Компанія Maxar Technologies опублікувала свіжі супутникові знімки Бахмута Донецької області, які, зокрема, демонструють руйнування мостів через річку Бахмутівка.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  The New York Times, джерела УП серед військових.

 Супутникові знімки свідчать, що найбільше постраждала східна частина міста, про захоплення якої оголосили окупанти.

На фото, зробленому 6 березня, видно, що зруйновано мости через річку Бахмутівка, яка ділить місто навпіл і, як пише NYT, може бути використана ЗСУ для стримування ворога.

Супутникове фото Бахмута за 6 березня

Супутникове фото Бахмута за 6 березня

Крім того, інший знімок за 6 березня свідчить, що за останні кілька тижнів були сильно пошкоджені район та міст на півдні Бахмута.

На знімках за 23 лютого також можна розгледіти масштабні пошкодження промислових підприємств, житлових будинків та мостів.

Супутникові знімки Бахмута за 23 лютого (вище) та 6 березня (нижче)

Супутникові знімки Бахмута за 23 лютого (вище) та 6 березня (нижче)

Джерела УП серед військових підтвердили, що українські захисники вийшли з району Забахмутка, який розташований східніше річки Бахмутівка.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.