Окупанти заявили, що оборонну лінію в Криму будують “нестандартно”

Війна, Новини, Політика

Так званий “глава” тимчасово окупованого Криму Сергій Аксьонов заявив, що будівництво оборонної лінії в Криму йде за планом, окупанти діють “нестандартно”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на РИА Новости“.

“Все за планом рухається. І, насправді, ми там діємо нестандартно. Тема така, що в публічному полі максимально розкрита бути не може, але можу сказати, що ми з урахуванням усього досвіду бойових дій діємо нестандартно, асиметрично, можна сказати” – сказав Аксенов.

Аксьонов додав, що окупанти Криму

“йдуть не просто за планами, які були сто років тому відпрацьовані”.

Він також заявив, що на будівництві об’єктів оборонної лінії працює велика кількість людей.

Аксьонов традиційно повторив улюблені російським диктатором фрази, що “береженого Бог береже” і “хочеш миру – готуйся до війни”, та додав, що “всі рішення лідера (Путіна – ред.) будуть виконані”.

Раніше так званий “глава” Криму повідомив, що на півострові почали проводити фортифікаційні роботи “для забезпечення безпеки жителів” і що це підтримав російський диктатор Путін.

 Губернатор російської Бєлгородської області В’ячеслав Гладков заявив про завершення будівництва “оборонної засічної лінії” на кордоні з Україною.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.