На Івано-Франківщині до 10 років засуджено банкіра за привласнення депозитів

Кримінал, Новини, Суспільство

Ще у вересні 2010 по січень 2011 року привласнив 249 000 гривень депозитних коштів.

Про це повідомляє прокуратура Івано-Франківської області, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Засудили начальника Надвірнянського відділення філії одного із банків, який створив організовану групу для привласнення депозитних коштів. Йому призначили покарання – 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати керівні посади, пов’язані з обігом грошових коштів в банківських та кредитно-фінансових установах строком на три роки, з конфіскацією майна.

“В суді прокурор довів, що начальник відділення разом із заступницею та касиром з вересня 2010 по січень 2011 року привласнили 249 000 гривень депозитних коштів. Для цього спільники підробляли депозитні договори та касові документи, а кошти розподіляли між собою”,  – йдеться у повідомленні.

Організатор групи перебуває у розшуку, тож строк відбуття покарання почне рахуватися з моменту фактичного затримання.

Його спільники вже відбули свої покарання, їх засуджено ще у грудні 2012 року.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.