Спецпідрозділ Kraken показав свій стрілецький арсенал та револьверні гранатомети

Війна, погода

Військовослужбовці спецпідрозділу ГУР МО Kraken в розвідувально-диверсійних та ударно-штурмових операціях застосовують західну зброю. 

Про це  інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на коментар командира спецпідрозділу Kraken з позивним Віто, репортаж УП.

В арсеналі Kraken є австрійські пістолети Glock, швейцарські пістолети-кулемети B&T, американські штурмові гвинтівки M4A1, DD MK18, бельгійські Scar та легкі ручні багатозарядні гранатомети RBG6 виробництва Хорватії.

Документальний фільм про спецпідрозділ Kraken ГУР МО України дивіться наступного тижня на YouTube-каналі “Української правди”

Спецпідрозділ ГУР МО Kraken був заснований у березні 2022 року в Харкові. Його кістяком були ветерани “Азова”, футбольні фанати та містяни-добровольці.

Російські пропагандисти та представники Міноборони РФ неодноразово заявляли про “непоправну шкоду”, яку вони нанесли спецпідрозділу під час боїв та ударів високоточною зброєю. Розповсюджували фейки про Kraken та повідомляли про полон його відомих бійців Костянтина Немiчева та Сергія Величка.

Підрозділ Kraken брав участь у багатьох спецопераціях по звільненню Харківщини.

Після повномасштабного вторгнення РФ у Kraken з’явилося багато трофеїв, в тому числі БТР, БМП, танки та РСЗО.

Військовослужбовець підрозділу з позивним Рольф розповів журналістам УП, що лише в одному нічному бою під Соледаром за допомогою трофейного кулемета знищив 50 найманців ПВК “Вагнер”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.