Україна завоювала “золото” та “бронзу” в стрибках у висоту на Євро

Новини, Суспільство

Україна здобула “золото” та “бронзу” у стрибках у висоту на Євро з легкої атлетики у приміщенні, Ярослава Магучіх захистила титул чемпіонки.

Про це  інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне спорт“.

Одразу три українки – Ярослава Магучіх, Юлія Левченко та Катерина Табашник – виступили у жіночих стрибках у висоту, дві здобули медалі.

Україна відправилася на Євро у жіночих стрибках у висоту у максимальному складі з трьох спортсменок.

Для Катерини Табашник це був перший у кар’єрі Євро в приміщенні.

В фіналі Магучіх боролася з Веерман за “золото”: у першій ж спробі взяла планку 1.98 метра. Нідерландка її не подолала, тож саме українка стала чемпіонкою змагань.

Магучіх після перемоги намагалася взяти висоту 2.03 метра – найкращий результат сезону у світі, проте її не взяла. Тож, українка стала чемпіонкою Європи з результатом 1.98 метра.

Стрибки у висоту (жінки): фінал

  1. Ярослава Магучіх (Україна) 1.98 м
  2. Брітт Веерман (Нідерланди) 1.96 м
  3. Катерина Табашник (Україна) 1.94 м
  4. Ангеліна Топич (Сербія) 1.94 м
  5. Юлія Левченко (Україна) 1.94 м

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.