ФБР заявило, що пандемію COVID-19 ймовірно спричинив витік з лабораторії в Китаї (фото)

Здоров'я, Новини, Суспільство

Пандемія COVID-19 ймовірно поширилась через витік з лабораторії в Ухані в Китаї.

Про це  інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на директора ФБР Крістофера Врея в інтерв’ю Fox News, пише Twitter ФБР.

“ФБР вже певний час тому дійшло висновку, що найімовірнішим походженням пандемії є інцидент у лабораторії в Ухані. Йдеться про потенційний витік із контрольованої китайським урядом лабораторії”, – сказав Врей.

Він додав, що офіційний Пекін намагається завадити розслідуванню про походження коронавірусу. Міністерство енергетики США також заявляло про ймовірне виникнення пандемії через витік з лабораторії в Китаї.

“Поділюся спостереженням, що китайський уряд, як видається, робить усе можливе, аби зірвати й заплутати цю роботу, роботу, яку робимо ми, уряд США та близькі іноземні партнери. Усі шкодують з цього приводу”, – заявив директор ФБР.

Нагадаємо, нещодавно Китай оголосив “перемогу” над коронавірусом. Цьому передував значний спалах хвороби.

Нагадаємо, раніше науковці у США знайшли докази щодо природного походження вірусу.

За даними опитувань, 71%  українців схилялись до думки, що вірус створений штучно. А секретар РНБО Данілов називав пандемію “біологічною війною”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.