Ексочільника патрульної поліції Львівщини перевели на роботу в Івано-Франківську область (відео)

Кримінал, Новини, Суспільство

Ексочільника патрульної поліції Львівщини Романа Пилипенка після відео з перепусткою, яку він подарував своїй дівчині, понизили у посаді та перевели на роботу в Івано-Франківську область.

Про це  інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ZAXID.NET.

За даними видання, Романа Пилипенка притягнули до дисциплінарної відповідальності.

“До Пилипенка Р. ужито заходів дисциплінарного впливу, переведено на нижчу посаду, а саме заступника начальника управління – начальника відділу чергової служби управління патрульної поліції в Івано-Франківській області департаменту патрульної поліції”, — повідомили 1 березня в департаменті патрульної поліції України, відповідаючи на інформаційний запит ZAXID.NET. Його журналісти надіслали 1 лютого.

Наприкінці січня тоді ще керівник Патрульної поліції області Роман Пилипенко подарував перепустку для проїзду транспортом пішохідної вулиці у Львові своїй дівчині Василині Софранюк, яка працює у Львівській обласній раді. Дівчина виклала відео у мережу.

У мерії Львова тоді розповіли, що перепустка на заїзд у пішохідну частину міста працівниці Львівської облради Василини Софранюк, нечинна. Про це під час брифінгу 23 січня повідомила керівниця ЛКП “Ратуша-сервіс”, яке займається видачею перепусток, Ірина Тихоліз.

Вона додала, що така перепустка нечинна з 2021 року.

Що відомо

  • У мережі з’явилося відео на якому начальник управління патрульної поліції у Львівській області, презентував своїй дівчині перепустку на проїзд площею Ринок у місті Львові.
  • Після цього начальника управління патрульної поліції Львівської області відсторонили від посади. Про це повідомили на Facebook-сторінці Патрульної поліції України. Призначили службове розслідування.
  • Романа Пилипенка призначили на посаду начальника Управління патрульної поліції Львівської області 6 червня 2017 року.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.