Зеленський пояснив, чому партнерам України треба прибрати “авіаційне табу” (відео)

Війна, Кримінал, Новини, Політика

Після атаки росіян дронами в ніч на 27 лютого президент Володимир Зеленський наголосив, що сучасні бойові літаки допомогли б захистити небо України.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Володимира Зеленського у вечірньому зверненні 27 лютого.

Президент нагадав, що ця доба почалася з атаки іранськими дронами. З них більшість вдалося збити: 11 із 14. Але були й влучання.

Поранено трьох працівників ДСНС у Хмельницькому, двоє загинули. Другий дрон влучив саме тоді, коли на об’єкті почалося гасіння пожежі після першого, пояснив Зеленський.

“Власне передусім тому нам і потрібен авіаційний компонент ППО – сучасні бойові літаки, щоб можна було убезпечити від російського терору всю територію нашої держави. ППО повноцінне тоді, коли забезпечується, зокрема, й авіацією. Сучасною авіацією.

Наші льотчики разом з нашими зенітниками, разом з усіма воїнами й фахівцями наших Повітряних сил уже роблять велику роботу. Але повністю зможемо захистити небо, коли буде прибране авіаційне табу у відносинах із нашими партнерами” – сказав Володимир Зеленський.

@gudzinskiyrost #українапонадусе💙💛🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #путие #українапонадусе💙💛🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #пригожин #мирукраине🇺🇦🙏💙💛☀️🕊🌊 #мир_україні🇺🇦💙💛 #путін #война #україна🇺🇦 #зеленський🇺🇦 #зеленский ♬ Change My Mind – Chris Alan Lee

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.