“Я повернусь додому”, – маленька гуцулка з Косівщини записала кавер на популярну пісню (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

До річниці повномасштабного вторгнення юна артистка з Франківщини Вікторія Колобейчук представила нову відеороботу. Це кавер на відому пісню “Я повернусь додому”, пісню про долю українців, які через війну опинились далеко від рідного дому.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

В роботі дівчинка згадала про трагічні події, які відбуваються в Україні вже 365 днів. І заспівала про мрію українців, яких війна розлучила з батьківщиною.

“Я повернусь додому” – це один з головних девізів 2023 року, бо всі ми віримо, що цей рік стане переможним. І кожен повернеться додому”, – розповідає про свою роботу маленька виконавиця.

Вікторія є вихованицею продюсерського центру STAR TEAM. Ще з маленьких років дівчинка захоплюється музикою і активно розвивається в цій галузі. У своїх піснях дівчинка зазвичай співає про позитив, але не може не згадати про біду, яка спіткала нашу країну.

Дівчинка часто бере участь в конкурсах та фестивалях, а також виступає на концертах в Івано-Франківську та області, в тому числі і благодійних.

У творчому доробку Вікторії є декілька авторських пісень та відомі українські пісні оброблені в сучасному аранжуванні.

Зараз творча діяльність Віки, як і всіх українських артистів, трохи сповільнила темп, але тим не менш маленька виконавиця продовжує і далі ділитися своєю творчістю.

“Я роблю те, що можу – активно працюю на культурному фронті”, – констатує юна артистка

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.