У Карпатах майже добу шукали двох лижників – заважала хуртовина (відео+фото)

Війна, Новини, Суспільство
Повідомлення про загублення двох людей у горах до Служби порятунку надійшло о 17:15 24 лютого від знайомої одного з чоловіків. Жінка розповіла, що під час телефонної розмови з ними вона дізналася, що вони заблукали, тож незволікаючи зателефонувала до рятувальників.

Про це розповіли у пресслужбі Головного управління ДСНС України у Закарпатській області

До пошуків заблукалих залучили фахівців Рахівської гірської пошуково-рятувальної групи та волонтерів. Впродовж ночі, працюючи в складних погодних умовах (сильний вітер та снігопад), пошуковими групами було обстежено: гори Стіг та Безіменна, урочище 3 потоки, перемичку між г. Жандарм та г.Близниця, пол. Ярошеска, пол. Урда. Чоловіків не знайшли.

Вранці надзвичайники сформували додаткову пошукову групу, яка проводила обстеження гірської місцевості зі сторони с. Косівська Поляна Рахівського району. Для проведення пошукових робіт було залучено 11 рятувальників та 5 волонтерів, а також три одиниці техніки.

25 лютого о 14:20 заблукалих туристів знайдено, проводиться їх супровід до гірськолижного курорту “Драгобрат”. Стан здоров’я задовільний, медичної допомоги не потребують.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.