Глава Міноборони Іспанії: Путін чітко дав зрозуміти, що хоче продовжувати війну

Війна, Новини, Суспільство

Президент РФ Володимир Путін у нещодавньому виступі перед Федеральними зборами чітко дав зрозуміти, що не планує завершувати війну в Україні.

Про це заявила міністерка оборони Іспанії Маргарита Роблес в інтерв’ю La Vanguardia, пише “Європейську правду“.

“Він підкреслив, що не хоче миру. Він добре розуміє, що програє цю битву. Абсолютно погрозливі його висловлювання про те, що “війна не закінчиться” і що Росія непереможна, свідчать про те, що він становить небезпеку для людства”, – сказала Роблес.

Вона також зазначила, що саме Путін є першою людиною, яка має вирішити, що збирається вести переговори.

“Але Путін чітко сказав, що він збирається продовжувати до кінця. Ми всі хочемо припинення вогню, але російський президент дуже чітко дав зрозуміти, без жодних сумнівів, що він хоче продовжувати цю війну. Ціною цього є життя тисяч українців, а також багатьох росіян, які змушені йти на смерть за справу, яку вони не розуміють і не усвідомлюють, бо вона не є ані справедливою, ані легітимною”, – додала Роблес.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.