Зеленський показав свій гардероб та кімнату на Банковій, де живе з початку війни (фото)

Новини, Політика, Суспільство

Президент Володимир Зеленський уперше показав, де саме живе з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України.  

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Українську правду“.

У фільмі журналіста Дмитра Комарова гарант провів екскурсію своїм помешканням на Банковій, продемонстрував мілітарі-гардероб та фото, яке стоїть у нього на робочому столі.

Як відомо, 24-го лютого зранку президент одразу ж поїхав на Банкову. Пізніше до нього приїхала дружина та діти, яким було небезпечно залишатися вдома.

Відтоді Зеленський живе в одній із кімнат АП.

 

“У мене було те, в чому я їздив на фронт, у мене тут є маленький гардероб. Там однаковий одяг просто”, – зазначив Зеленський, який в перші дні повномасштабної війни змінив свій діловий костюм на одяг кольору хакі

 

Піджак, який чекає на перемогу України, щоби його власник до нього повернувся

 

“Це мій дім. Я тут живу рік”, – сказав Зеленський Комарову, показуючи свою кімнату

 

 

 

Скромна оселя Зеленського впродовж війни

 

А де ж бункер?

 

Фото, яке стоїть на робочому столі Зеленського – він в образі Супермена із дітьми та дружиною

 

На зауваження Комарова про те, що за рік війни Зеленський дуже змінився зовні, особливо очі, президент відповів: “Очам наказувати не можу, вже як є, так є”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.