Відомі деталі смертельної ДТП в Коломиї, де водійка Тесли збила двох пішоходів (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Летальна ДТП на Прикарпатті, де одна людина загинула, інша травмована: поліцейські розпочали розслідування.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  обласну поліцію.

ДТП сталась 24 лютого близько 21:30 у Коломиї. У результаті автопригоди жінка – пішохід отримала травми не сумісні з життям. Ще одного пішохода медики госпіталізували.

Як повідомили в обласній поліції, 45-річна водійка автомобіля «Тесла» жителька Коломиї, під час паркування біля магазину, який знаходиться в підвальному приміщенні, не врахувала обстановку, вчасно не загальмувала, внаслідок чого вчинила наїзд на двох пішоходів.

Останні рухались по тротуарі в сторону автовокзалу, опісля автомобіль з’їхав сходовою кліткою вниз.

Від отриманих травм 38- річна жінка загинула на місці, а 51-річного чоловіка доставлено до лікувального закладу. Обоє місцеві мешканці.

Водійку перевірено на стан сп’яніння. За кермом вона була твереза. Обставини аварії з’ясовуються в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.