Від 7 січня вважали зниклим безвісти. На Івано-Франківщині поховають військовослужбовця Івана Кучера (фото)

Війна, Новини, Суспільство

7 січня 2023 року біля села Яковлівка Донецької області загинув боєць “десятки” з Івано-Франківщини Іван Кучер. Із січня 2023 року воїна вважали зниклим безвісти.

Цю інформацію Суспільному підтвердив голова Богородчанської громади Ростислав Заремба, інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

За його словами, Іван Кучер народився у 1980 році, проживав у селі Підгір’я. На початку великої війни чоловік мобілізувався у 10 гірсько-штурмову бригаду. З 4 березня 2022 року воїн вже перебував на фронті. Служив Іван Кучер головним сержантом стрілецького взводу.

Військовослужбовець загинув разом із побратимом 7 січня 2023 під час бойових дій поблизу села Яковлівка Бахмутського на Донеччині. У Івана Кучера залишилися неповнолітня донька, брат і батько.

24 лютого 2023 року у Богородчанах зустріли траурний кортеж з тілами загиблих військовослужбовців Івана Кучера і Миколи Красілича.

У Богородчанах, що на Прикарпатті, зустріли кортеж із загиблими бійцями — Іваном Кучером і Миколою Красіличем
Фото: Facebook/Слово Народу

Поховають Івана Кучера у рідному селі Підгір’я 25 лютого о 12:00.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.