Сьогодні Прикарпаття проведе в останню путь воїнів Михайла Николаїва та Сергія Правдивого (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Скорботний кортеж із тілами воїнів прибуде до Коломиї 24 лютого. Зустріч скорботного кортежу відбудеться орієнтовно об 11.00 при в’їзді в місто з боку Чернівців.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

17 лютого поблизу Вугледара Донецької області загинув захисник України Сергій Правдивий. Він був стрільцем 109-ої окремої бригади територіальної оборони. Загинув, захищаючи українську землю від російських окупантів, інформують “Вікна”.

Сергій родом з Енергодара Запорізької області. Його мама, неповнолітні брат та сестра зараз живуть у Коломиї як внутрішньо переміщенні особи.

Прощання із Сергієм Правдивим розпочнеться сьогодні о 17.00 у нижній церкві Катедрального собору Преображення Христового УГКЦ.

Михайло Николаїв був родом з Малого Ключева Печеніжинської територіальної громади. Разом з рідними проживав у Коломиї.

З початку повномасштабного вторгнення РФ став на захист України. Служив стрільцем у 68 окремій єгерській бригаді імені Олекси Довбуша.

Військовослужбовець загинув 6 лютого 2023 року в бою з російськими окупантами поблизу села Павлівка Донецької області, повідомили на Facebook-сторінці Печеніжинської громади.

Прощання із Михайлом Николаївим відбудеться в п’ятницю, 24 лютого, у його рідному селі Малому Ключеві. Зустріч в селі відбудеться в біля школи. Псалтир читатимуть о 18:00 (вул. Київська, 8).

Похорон Михайла Николаїва та Сергія Правдивого розпочнеться у суботу, 25 лютого, о 12.00 в Катедральному соборі Преображення Христового УГКЦ. Поховають воїнів на Алеї Слави.

24 та 25 лютого в Коломийській громаді оголошено днями жалоби.

“Прошу кожного звернути на це увагу! Будь-які розважальні заходи слід скасувати або перенести. Ми маємо попрощатись із нашими захисниками так, як вони цього заслуговують. Ще раз висловлюю співчуття сім’ям та рідним полеглих бійців”, — йдеться в повідомленні міського голови Коломиї Богдана Станіславського.

 

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.