Через окупацію рідного міста захисника поховають у Коломиї: на війні загинув стрілець з Енергодара Сергій Правдивий (фото)

Війна, Новини, Суспільство

17 лютого поблизу Вугледара Донецької області загинув захисник України Сергій Правдивий.

Про це на своїй сторінці повідомив очільник Коломиї – Богдан Станіславський, передає  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Він був стрільцем 109-ої окремої бригади територіальної оборони. Загинув, захищаючи українську землю від російських окупантів.

Сергій родом з Енергодара Запорізької області. Його мама, неповнолітні брат та сестра зараз живуть у Коломиї як внутрішньо переміщенні особи.

Через окупацію рідного міста, захисника поховають у Коломийській громаді.

“Прошу коломиян достойно зустріти та провести в останню путь воїна, який віддав життя за кожного з нас і за вільну Україну. Він заслуговує на гідне прощання. Час та місце повідомлю згодом.

Від всієї Коломийської громади я висловлюю співчуття сім’ї та всім, хто знав Сергія. Нехай він спочиває з Богом. Вічна пам’ять та слава воїну”, – йдеться в дописі.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0026

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.