Місяць арешту для прикарпатця: бо самовільно залишив помешкання у нічний час

Кримінал, Новини

17 лютого суд винiс вирок 32-рiчному мешканцю Калуша, який порушив правила адмiнiстративного нагляду.

Про це повiдомили у пресслужбi суду,  інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

Ухвалою Дрогобицького мiськрайонного суду Львiвської областi обвинуваченому було встановлено адмiнiстративний нагляд строком на 1 рiк з обмеженнями: заборони виходу iз дому у нiчний час, заборони перебування в кафе, барах, ресторанах та в районi розташування Дрогобицької виправної колонiї, та реєструватись в органах полiцiї два рази на мiсяць.

В перiод часу iз 05.04.2022 року по 17.01.2023 року обвинувачений на реєстрацiю в Калуський РВП ГУНП в областi не з’являвся та по мiсцю проживання був вiдсутнiй, чим порушив встановленi обмеження ухвалою суду.

У лютому 2023 року мiж пiдозрюваним та прокурором Калуської окружної прокуратури було укладено угоду про визнання винуватостi. Згiдно угоди обвинувачений беззастережно визнав свою винуватiсть у вчиненнi кримiнального правопорушення. Також сторони погодили покарання, яке повинен понести обвинувачений – арешт строком 1 мiсяць.

У судовому засiданнi чоловiк визнав себе винуватим у вчиненнi iнкримiнованого йому кримiнального правопорушення, та просив затвердити угоду про визнання винуватостi.

Заслухавши думку учасникiв судового засiдання, суд вирiшив затвердити угоду та призначити узгоджене сторонами покарання – 1 мiсяць арешту.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0026

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.