“Укрпошта” вводить в обіг марку «ПТН ПНХ!» з графіті Бенксі (фото)

Новини, Суспільство

“Укрпошта” анонсувала випуск 24 лютого поштової марки “ПТН ПНХ!”, яку присвячено річниці повномасштабної війни Росії проти України.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на пресслужбу “Укрпошти”.

 “На поштовому випуску представлено одне з семи графіті всесвітньо відомого вуличного художника та політичного активіста Бенксі, створених ним анонімно в Україні в 2022 році. Графіті з дзюдоїстом, відправленим в нокаут, художник намалював на стіні зруйнованого будинку у смт Бородянка Київської області”.

Повідомляється, що нова поштова марка – благодійна. Кожен, хто придбає марку “ПТН ПНХ!” стає учасником благодійного проєкту.

 

Тираж поштової марки – 1 500 000 примірників або 250 тисяч маркових аркушів. Вартість маркового аркуша – 180 грн., з яких 42 грн. – благодійний внесок.

 

До марок також буде випущено конверт “Перший день”, художній конверт, картку, а також тематичний світшот.

 

Придбати поштовий випуск “ПТН ПНХ!” можна у відділеннях “Укрпошти” та на офіційних магазинах Укрпошти на маркетплейсах, починаючи з 24 лютого. Оформити передзамовлення можна, починаючи з 20 лютого, в офіційному онлайн-магазині Укрпошти.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.