У Тлумачі на Прикарпатті внаслідок негоди травмувався чоловік (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

У Тлумачі на Івано-Франківщині внаслідок негоди травмувався чоловік. Дерево впало на легковий автомобіль BMW-X5. До місця події приїхала бригада швидкої медичної допомоги.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

Загалом 18 лютого станом на 15:20 рятувальники здійснили 16 виїздів, щоб ліквідувати наслідки штормового вітру. Про це Суспільному розповіла речниця Держслужби з надзвичайних ситуацій області Христина Перцович.

Прикарпатським рятувальникам довелося демонтувати покрівлі будинків, повалені дерева та загорожі.

Прикарпатські рятувальники ліквідовують наслідки негоди
Фото: Facebook/Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба

Зокрема дахи зірвало у приміщенні міської поліклініки № 2, торговому центрі “Пасаж” в Івано-Франківську. Рятувальники демонтовували бляху з покрівель. Травмованих немає.

У селищі Лисець Івано-Франківського району надзвичайники забирали дерева з проїжджої частини дороги.

Прикарпатські рятувальники ліквідовують наслідки негоди
Фото: Facebook/Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба

Окрім цього, рятувальники розрізали гілки 14 дерев, що впали на проїжджу частину дороги в різних районах області, а також підняли огорожу, що впала на легковий автомобіль. Над ліквідацією негоди працюють 65 рятувальників за допомогою 13 спецавтомобілів.

Внаслідок шквального вітру в Івано-Франківській області можливі аварійні вимкнення електроенергії.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.