Прикарпатець, який вирощував коноплю, відбувся умовним терміном

Війна, Кримінал, Новини

Тисменицький районний суд виніс вирок уродженцю Тюменської області російської федерації, громадянину України, який незаконно посіяв зерна коноплі.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галичину.

27 червня 2022 у с. Марківцях Тисменицької міської територіальної громади Івано-Франківської області на території господарства було виявлено та вилучено 10 рослин коноплі із корінням, які посіяв обвинувачений та згідно висновку експерта є нарковмісними рослинами роду Коноплі (Cannabis).

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.310 КК України визнав в повному обсязі, щиро розкаявся у вчиненому, просив суворо його не карати по суті обвинувачення пояснив, що дійсно на початку квітня 2022 року посіяв 10 рослин коноплі.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.310 КК України та призначити йому покарання у виді позбавлення волі на строк три роки. На підставі ст. 75 КК України, звільнив його від відбування призначеного йому покарання з випробуванням, встановивши йому іспитовий строк тривалістю два роки.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.