“Буковель не є винятком”. Де на Івано-Франківщині роздають повістки

Війна, Новини, Політика

На Івано-Франківщині мобілізація відбувається на всій території області, й Буковель не є винятком.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресофіцера Івано-Франківського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Дмитра Бойканюка.

“Якщо є план оповіщення, то значить він виконується. Будь-які місця не є винятком. Зокрема й туди можуть приїхати й роздавати повістки”, — каже Дмитро Бойканюк.

Скільки повісток працівники територіального центру комплектування та соціальної підтримки роздали на Буковелі та скільки людей стали на облік, пресофіцер не сказав.

“Ця інформація — конфіденційна: скільки людей стали на облік. У Буковелі немає військовозобов’язаних, які там проживають і прописані. Там всі — приїжджі, як туристи. Багато хто просто приїжджає на один день, і тому який сенс його там реєструвати на один день? Якщо він понад три дні перебуває, то так”, — пояснює Дмитро Бойканюк.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.