165 бійців із Франківської громади, які отримали поранення на війні, одержать по 20 тис. грн допомоги

Економіка, Новини, Суспільство

До річниці повномасштабної війни 165 військовослужбовців з Івано-Франківської громади, які отримали поранення під час бойових дій, починаючи з 24 лютого 2022 року, з міського бюджету одержать одноразову допомогу — 20 тис. грн.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на міського голову Руслана Марцінківа.

“До річниці повномасштабного вторгнення 165 поранених бійців отримають одноразову допомогу у розмірі 20 000 грн кожному”, — написав Марцінків.

Окрім цього, за його словами, допомогу на лікування також отримають четверо поранених військових. Чотири сім’ї загиблих бійців отримали виплати. Ще 28 захисників, які не мають статусу УБД, одержать по 3 тис. грн з міського бюджету на оплату комунальних послуг.

Подавати заяви на допомогу можна у ЦНАПі або його територіальних підрозділах. Захисник чи захисниця, або уповноважена ними людина повинна мати копію паспорта, ідентифікаційний код та копію рахунку для переказу коштів.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.