На благодійному перегляді “Щедрика” у Франківську зібрали 11 тисяч гривень для ЗСУ (фото)

Новини, Суспільство

Днями студенти й викладачі Івано-Франківського національного медичного університету та фахового медичного коледжу ІФНМУ відвідали благодійний показ фільму «Щедрик», що відбувся в кінотеатрі «Люм’єр». Частину коштів, виручених від продажу квитків, передадуть на допомогу ЗСУ.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галку”.

На відкритті заходу з вітальним словом до присутніх звернулися декан факультету Роман Яцишин, заступниця декана Любов Сливка та організаторки події – студентки першого курсу медичного факультету Марія Михайлик та Романія Данилюк.

«Всього лише за два дні нам вдалося організувати цю подію, – розповідає Любов Сливка. – Коли студентки звернулися в деканат з такою пропозицією, ми радо на неї відгукнулися. Далі – плідна співпраця усіх деканатів, розміщення інформації про показ фільму на сторінках у соціальних мережах – і в результаті прийшло аж 200 глядачів!», – йдеться на сайті ІФНМУ.

Відтак, вдалося зібрати 11 030 гривень, які перерахували Благодійному фонду «СпанБонд», що співпрацює з медичною ротою 58 бригади імені гетьмана Івана Виговського. Саме у ній з перших днів повномасштабного російського вторгнення проходить службу випускник університету, анестезіолог Микола Дем’янюк.

Кошти спрямують на купівлю автомобіля, адже він вкрай необхідний для підтримання стабільної температури й попередження пошкодження медикаментів.

Ініціатори висловлюють щиру подяку всім, хто долучився до організації акції.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.