БК “Франківськ-Прикарпаття” здобули розгромну перемогу у матчі проти БК “Полтава”

Новини, Суспільство

Франківська команда провела 12 матч у рамках жіночої Суперліги.

Сьогодні, 16 лютого, команда “Франківськ-Прикарпаття-ПНУ” зіграли виїзний поєдинок проти БК “Полтава”, інформує інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Підопічні Юрія Процюка були у статусі фаворитів матчу, так воно і було.

У першій чверті наші дівчата вже здобули комфортну перевагу у рахунку – 31:13. Надалі, просто розвиваючи її. Друга 10-хвилинка стала для франківчанок ще успішнішою. 38:9 у цій чверті та загальна перевага після першої половини матчу – 69:22.

По суті, перевага прикарпатської команди тільки збільшувалася: 31:9 – у третій чверті. В заключній 10-хвилинці підопічні Юрія Процюка набрали найменше очок по ходу гри – 23 проти 10 у полтавської команди.

В підсумку, 123:41 – розгромна перемога команди “Франківськ-Прикарпаття-ПНУ”. Моллова стала найрезультативнішою гравчинею у складі франківчанок – вона набрала 25 очок.

Завтра, 17 лютого, ці суперники зустрінуться знову. Початок о 12:00.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.