У Франківську виплачуватимуть 20 тисяч гривень бійцям, які отримали поранення чи інвалідність на війні

Війна, Новини, Суспільство

До роковин війни, в Івано-Франківську, прийняли рішення всім захисникам, які отримали поранення, інвалідність внаслідок війни виплатити по 20 тисяч гривень.

Про це у своєму відеозверненні розповів міський голова Руслан Марцінків, інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

“Нехай це буде невелика допомога хлопцям з Івано-Франківської громади, які втратили здоров’я або перебувають з пораненням.

Закликаю інші громади також долучатися до такої ініціативи”, – зазначив Марцінків.

Крім того, зі слів Руслана Марцінківа, бійцям закупили й передали речі, які необхідні на передовій, для захисників з підшефної нам військової частини Нацгвардії.

Це бензопили, генератори, лопати, молотки, цвяхи, плівку для бліндажів, сокири, мішки, рукавиці, акумуляторні батарейки.  А також засоби особистої гігієни, мило, серветки.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.